1.    Primul eveniment tehnic organizat de IEEE Nanotechnology Chapter Romania (NANO42) va avea loc online la data de 20 octombrie 2020. Intrați pe site-ul http://link2nano.ro/NANO42/index.html pentru a afla detalii despre conținutul evenimentului și modul în care vă puteți înscrie pentru a participa.

2.    Ediția de anul acesta a Conferinței Internaționale de Semiconductori (CAS 2020), eveniment IEEE, are loc online în intervalul 7-9 octombrie 2020. Programul Conferinței (care conține și sesiuni de nanotehnologie) este accesibil la adresa https://www.imt.ro/cas/programme.php. IMPORTANT. Ultima zi de înscriere pentru participare este 5 octombrie 2020, detalii la https://www.imt.ro/cas/registration.php.

3.    Comisia Europeană organizează la data de 9 octombrie 2020, între orele 9:30 - 13:00, un Atelier de lucru online, dedicat principalelor modificări ale acordul de finanțare Orizont Europa. Este vorba de: (a)  Caracteristici financiare – costuri de personal, inclusiv remunerarea bazată pe proiecte, costuri pentru bunuri și servicii facturate intern și auditul de sisteme; (b) Obligațiile beneficiarilor legate de știința deschisă și exploatarea rezultatelor. Informații detaliate pentru conectarea la acest eveniment online prin intermediul platformelor Zoom sau Youtube Livestream sunt disponibile accesând: https://ec.europa.eu/research/participants/docs/h2020-funding-guide/other/event201009.htm.

Toogle Left